Hoppa till sidans innehåll

LOK Stödet


LOK-stöd (Lokalt aktivitetststöd) kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år. LOK-stödet finns för att stödja föreningsdriven barn- och ungdomsidrott.

Bidraget avser att stödja idrottslig föreningsverksamhet för barn mellan 7-25 år. Regeringen har enligt förordningen om statsbidrag (1999: 1177) överlämnat uppgiften att pröva frågor om fördelning av statsbidrag till idrottsverksamhet till Riksidrottsförbundet.

Mycket viktigt att ansöka!

Det är mycket viktigt för Squash Sverige att alla föreningar söker det LOK-stöd de är berättigade till eftersom det har en direkt påverkan på hur mycket stöd Squashförbundet får av staten via Riksidrottsförbundet. Läs mer om det HÄR
För tips och information om hur ansökningarna skall göras kan man kontakta Jan Kaiding på This is a mailto link eller Thomas Troedsson This is a mailto link 

Kommunalt bidrag
Det statliga LOK-stödet är inte samma sak som det bidrag du kan få för liknande verksamhet från din kommun. Ofta har de kommunala bidragen inte samma regler som det statliga LOK-stödet, bland annat kan ålder och ansökningstid skilja sig åt. Vill du veta mer om din kommuns bidragsregler kontaktar du ditt distriktsidrottsförbund (DF) eller din kommun.

Mer information om LOK-stödet finns på länken nedan:

https://www.rf.se/bidragochstod/lok-stod/

Uppdaterad: 14 AUG 2019 19:53 Skribent: Thomas Troedsson

      Instagram 

Svenska tävlingar

seriespel


Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet       

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Besöksadress:
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Kontakt:
Tel: +46705551969
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

 

 

 

 

.