Hoppa till sidans innehåll

Squashförbundet hade årsmöte i lördags i Stockholm

15 OKT 2019 17:54
Det var högt i tak då diskussionerna gick livligt till vid förbundets årsmöte
  • Uppdaterad: 26 OKT 2019 11:08

Det var stort intresse för årsmötet i Stockholm. Föreningarna kunde delta både på plats samt via telefon / länk. Ett nytänkande sedan förra året.

Det blev en hel del dissusioner under det två timmar långa mötet. Den sittande styrelsen fick godkänt och ansvarsfrihet för det gågna året och valberedningens förslag till styrelse fick gehör. Ville Munne, Göteborg, blev vald till ordförande. Ville, som fick ta över i februari då Åsa Wallin avgick, fick klubbarnas förtroende. Tidigare valda var Ida Åkebrand, Sundsvall, och Simon Vikström, Uppsala. Ny som ledamot i styrelsen blev Michael Errington, Stockholm. 

Dessvärre valde Anders Bundy att inte ställa upp för omval och inte heller valberedningens förslag till suppleant fick förtråendet. Det uppdrogs åt den nya valberedningen att arbeta fram en lämplig srtyrelsekandidat samt en suppleant till ett extra möte i januari.

I den nya valberdningen kvarstår Helen Borg, Västerås, och nya ledamöter är Björn Angtoft, Malmö, med Panagiotis Vasiliou, Stockholm, som sammankallande.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Datum: 26 Oktober 2019
Tid: 12:00
Plats: Regeringsgatan 60 (Svensk Handels Hus) i Stockholm.

Anmäl gärna om du tänkt närvara till This is a mailto link så vi vet hur många som kommer. 

Anmäl gärna om du vill vara med via internet till This is a mailto link så får du vidare instruktioner om hur du ansluter till mötet.

På grund av tidigare informerad uppsägning och hälsoskäl så ligger rapporteringen efter till både årsmötet samt redovisningen. 

Styrelsen, berörda parter, RF och redovisningsbyrån arbetar frenetiskt med att lösa allting så snabbt det går. Vi kommer lägga ut dokumenten så snart de blir klara, viktigt att trots tidspress så ska de bli rätt gjorda.

Handlingar

Skribent: Simon Vikström
Epost: This is a mailto link

      Instagram 

Svenska tävlingar

seriespel


Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet       

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Besöksadress:
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Kontakt:
Tel: +46705551969
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

 

 

 

 

.