Hoppa till sidans innehåll

Förändringar i Squashförbundets styrelse

12 FEB 2019 16:12
Åsa Wallin har meddelat att hon träder tillbaka som Squashförbundets ordförande. Ville Munne, vice ordförande, tar över ordförande posten fram till nästa årsmöte i oktober 2019
  • Skapad: 12 FEB 2019 16:12

Åsa har gjort ett storartat arbete i förbundsstyrelsen, men kände att tiden inte riktigt till nu för att utföra uppdraget. 

Ville Munne, Göteborg, tar över ordförandeskapet fram till nästa årsmöte. Detta innebär även att suppleanten till styrelsen, Peter Bryttne, blir ordinarie ledamot. Styrelsen är därmed fulltalig.

Styrelsen tackar Åsa för all tid och arbete som hon lagt ned för Squashen, och hjälpt till framförallt organisatoriskt och strukturellt.

Åsa skriver själv: - " Det har varit otroligt lärorikt att få jobba med frågor som ligger mig varmt om hjärtat squash, idrott, organisation, ledarskap och utveckling. Jag har även fått lära känna the squash community från insidan och fått bekräftat vilken fantastisk idrott ur många perspektiv, inte minst ur det sociala. Squash ligger helt rätt i tiden och jag ser så många olika utvecklingsmöjligheter. Inte minst på teknologi-sidan. " , och fortsätter - " Det är med stolthet jag har representerat Svensk squash. Nu tar av mig hatten som ordförande men ambassadör för svensk squash kommer jag fortsätta vara."

Skribent: Thomas Troedsson
Epost: This is a mailto link

      Instagram 

Svenska tävlingar

seriespel


Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet       

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Besöksadress:
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Kontakt:
Tel: +46705551969
E-post: This is a mailto link

Se all info