Hoppa till sidans innehåll

En hälsning från valberedningen

2018-07-05 09:10
Kanske vill du vara med och driva svensk squash eller vet någon annan som vill?
  • Uppdaterad: 2018-07-05 09:11

I mitten av oktober 2018 hålls ordinarie årsmöte för Svenska Squashförbundet. Under det extrainsatta årsmötet i februari valdes det ett antal nya ledamöter som alla är beredda att sitta kvar på sina poster. En ledamot - Jan Kaiding från Skellefteå - har dock valt att tacka för sig i styrelsen och behöver därför ersättas med en ny kraft. Vid varje årsmöte väljs dessutom ordförande. Ditt deltagande i processen är viktigt eftersom det är härigenom som du kan påverka den framtida riktningen och arbetet för svensk squash! Om du har förslag på kandidater så ser vi gärna att du hör av dig till oss.

Klubbar och medlemmar behöver komma in med förslag till engagerade framtida styrelsemedlemmar. Valberedningen kommer sedan intervjua kandidaterna och matcha utifrån kompetens. Hänsyn kommer även tas till Riksidrottsförbundets rekommendationer om att det i styrelser inom idrott skall finnas en viss fördelning av exempelvis kön samt att hitta en geografisk spridning för att underlätta förankringen av beslut hos klubbarna. Valberedningen kommer fortlöpande informera om arbetet.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med förslag eller frågor. Kandidater skall anmälas så snart som möjligt. Vem vill du ska driva svensk squash?

Valberedningens kontaktuppgifter
Martin Wiklund, med särskild kompetens inom idrottsorganisation, sitter även i valberedningen i Östsvenska. Hemmaklubb Stockholm West SC
Mail: This is a mailto link Telefon: 076-1281861
Sandra Högberg, spelare och tränare som till vardags arbetar med ledarskap. Hemmaklubb Team Göteborg Squash.
Mail: This is a mailto link Telefon: 072-5885533
Håkan Gauffin, spelat squash i hela sitt liv och suttit i valberedningen i flera år. Vald till ordförande i valberedningen. Hemmaklubb Linköping SK.
Mail: This is a mailto link Telefon: 070-6951985

Skribent: Åsa Wallin
Epost: This is a mailto link

      Instagram 

    

 Svenska tävlingar

seriespel

Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet

      Städa Sverige 

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Besöksadress:
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Kontakt:
Tel: +46 70 5551969
E-post: This is a mailto link

Se all info