Hoppa till sidans innehåll

Kom i håg att göra klart alla listningar och föreningsbyten senast den 1 september!

29 AUG 2019 08:00
Senast den 1 september måste alla föreningsbyten inför hösten vara SSQF tillhanda per mail. En nyhet för säsongen är att det är möjligt att byta förening per den 1 januari också. För båda datumen gäller att båda föreningarna måste vara överens.
  • Uppdaterad: 29 AUG 2019 08:00

Den 1 september är en viktig datum för alla som vill spela seriespelet 2019-2020. Då måste alla spelarövergångar vara klara.

Samma datum gäller för de föreningar som avser att använda utländska medborgare som inte bor och arbetar i Sverige.

Det räcker alltså inte med att bara börja spela för en ny klubb om man förra säsongen spelade i en annan. Då måste en spelar övergång göras. 

Det är en enkel process där man bara laddar ner formuläret - Föreningsbyte (word) - och sedan får båda föreningarnas underskrift. När det är klart kan man scanna in det och maila till This is a mailto link .

Alla klubbar i seriespelet skall även registrera sina spelare som man avser att använda i seriespelet och lista dem i deras inbördes ordning - dvs klubbens interna ranking. Den får därefter inte ändras förrän till våren - per den 1 januari. 

För internationella spelare så gäller att de behöver inkomma med ett mail till  This is a mailto link där det framgår att de önskar spela för klubben den kommande säsongen. Detta behöver göras oavsett om de spelade tidigare år eller är nya.

Spelarna måste listas med namn och IID nummer - och i inbördes ordning.

De kommer därefter att synas under respektive klubb och lag, och i intern ranking ordning - se t ex Roslagens SRC - Herrar Div 1 

Mer information kan fås av This is a mailto link 

Skribent: Thomas Troedsson
Epost: This is a mailto link

      Instagram 

Svenska tävlingar

seriespel


Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet       

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

 

 

 

 

.