Hoppa till sidans innehåll

Welsh Junior Open !

2017-09-08 16:09
Anna Kaiding och Tuva Holmberg är på plats i Cardiff, Wales, och spelar en Welsh Junior Open, en ESF JGP tävling!
  • Uppdaterad: 2017-09-10 19:16

Tufft motstånd i Wales för Anna och Tuva

Anna Kaiding och Tuva Holmberg har varit i Wales, Cardiff och spelat Welsh Junior Open. Tävlingen är en ESF tävling.

Storbritannien är världsledande inom squashen och har många duktiga och skolade juniorer. Tävlingen höll mycket hög klass.

Anna spelade i Gu 17 klassen. I den första omgången mötte hon Emma Mcgugan från Wales matchen gick till fem games där Anna förlorade i femte game med 10-12, Anna hade 2-0 i game!

Det blev sen ytterligare två fem games förluster mot Clara Lehv från USA och Lottie Taylor French från England. Anna visade att hon kan spela jämt med många av tjejerna i klassen och var definitivt värd en seger.

Tuva Holmberg gjorde en bra insats i GU 15 klassen hon vann första matchen mot Emily Gray med 3-2 i game hon låg under med 0-2 i game och 3-8 i det tredje gamet innan hon vände och vann starkt gjort!

I den andra omgången blev det förlust mot Sophia John från England med 0-3 i game. Sen var hon nära att vinna sin tredje match mot Sofia Rodrigues Bello från Spanien men det blev förlust med 1-3 i game. I den sista placeringsmatchen blev det en övertygande seger med 3-0 mot Phoebe Marchman från Wales. Tuva slutade på en klart godkänd 7:e plats i turneringen.

Både Anna och Tuva tar med sig många bra erfarenheter från turneringen dom visade att dom kan matcha många tjejer ute i Europa.

 

Här finns en länk till lottning och resultat.

Länk till hemsida

 

Tåvlingen börjar Fredag 8/9. Anna spelar i flickor under 17 och Tuva i flickor under 15. Det kommer att bjudas på tufft motstånd då många engelska tjejer är med. England är ju ledande inom squashen så det blir säkert en högklassig tävling.

Tider, Lottningar och resultat

Skribent: Thomas Troedsson
Epost: Adressen Gömd

      Instagram 

    

 Svenska tävlingar

seriespel

Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet

      Städa Sverige 

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Besöksadress:
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Kontakt:
Tel: +46 70 5551969
E-post: This is a mailto link

Se all info