Hoppa till sidans innehåll

Carlskrona Junior Open 2017

2017-11-15 12:03
Över 100 squashmatcher på två dagar blev resultatet när Karlskrona junior Grand Prix omgång två avgjordes i Karlskrona.
  • Uppdaterad: 2017-11-15 12:03

Drygt femtio squashungdomar fanns på plats när Carlskrona Squashklubb arrangerade deltävling nummer två, av sex, i juniorernas Dunlop Junio GP. På Grand Squash spelades det i fyra klasser.

BLT (Blekinge Läns Tidning) rapporterade från tävlingen:

" I elitgruppen var Carlskronaspelaren Teo Carleke förstaseedad. Men han förlorade en match under lördagen och fick se sig snuvad på en finalfight. Teo fick nöja sig med match om tredje plats.

– Jag förlorade mot en duktig kille, som jag dock inte förlorat mot tidigare. Men så är det ibland. Det har varit mycket tävlande för min del den sista tiden. Så skärpan kanske inte var hundraprocentig, säger Carleke som briljerade i sin sista turneringsmatch på hemmaplan och vann mot Markus Johansson, Linköping.

För brodern Tor Carleke blev turneringen en stor överraskning. Han spelar inte så mycket på grund av en fingerskada, men ville hjälpa Carlskrona Squashklubb på hemmaplan. Han gick till final i A-klassen och fick ge sig mot Hampus Lindqvist, även han från Linköping, med gamesiffrorna 1-3.

– Även jag förlorade en match under lördagen. Men det blev gameräkning och jag gick vidare. Klart man är överraskad av ett silver i klassen, säger Tor och skrattar. "

Resultaten finns HÄR

Skribent: Thomas Troedsson
Epost: Adressen Gömd

      Instagram 

    

 Svenska tävlingar

seriespel

Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet

      Städa Sverige 

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Besöksadress:
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Kontakt:
Tel: +46 70 5551969
E-post: This is a mailto link

Se all info