Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till ESF Junior Tour tävlingar 2018-2019


Årets tävlingar kan ses via länken nedan:

https://www.europeansquash.com/calendar/158/Event-Calendar?year=2018&egid=111

För att delta i tävlingar utanför Sverige krävs att man har ett internationellt spelar ID, sk SPIN (Squash Player Identification Number). Det kostar förnuvarande £15:- och är from 2018 en årlig avgift för de som registerar sig from 2018-01-01. Alla som har ett SPIN sedan innan behöver inte betala årligen.  Varje spelare gör sin registrering själv via World Squash Federations hemsida:

 wsfspin

Då i princip alla tävlingar numera använder sig av en online anmälanså får var och en själv anmäla sig till tävlingar. Det fungerar på samma sätt som när man anmäler sig online till svenska spelare, men det är det internationella kontot kopplat till SPIN som man skall använda. 

Skicka bekräftelsen på anmälan till This is a mailto link så vet vi att anmälan gjorts och kan bekräfta den till arrangören.

Deltagande i tävlingar utanför Sverige kräver ett godkännande av Squashförbundet, samt att Squashförbundet skall godkänna spelarens deltagande till arrangören, detta enligt stadgar och ESF bestämmelser-

En förutsättning för att få delta är att spelaren inte är avstängd av Svensk Squash, har skulder till förbundet. Man måste också vara medlem i en svensk squashklubb och ha tävlingslicens för den aktuella säsongen.

Se även information som kan vara bra att veta då man spelar utomlands - 
SPELA UTOMLANDS

Uppdaterad: 26 JUL 2018 14:26 Skribent: Thomas Troedsson
Epost: This is a mailto link

      Instagram 

Svenska tävlingar

seriespel


Framåt för fler i rörelse

 

Joma transparent

Dunlop transparent

logo3498750_lg

   

 

 

         Idrottslyftet       

 

Postadress:
Svenska Squashförbundet
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Besöksadress:
Bollspelsvägen 3
216 25 Malmö

Kontakt:
Tel: +46705551969
E-post: This is a mailto link

Se all info

.

 

 

 

 

.